Inschrijven

Evenement info

Contactgegevens

Entreeprijs

Sessies

Omschrijving

Webinar ‘Zzp-update: bereid je voor op nieuwe wetgeving’

 

Werk je als zzp’er of met zzp’ers? Laat je dan goed informeren op dinsdag 5 november tijdens het KNGF-Webinar ‘Zzp-update: bereid je voor op nieuwe wetgeving’, dat we verzorgen in samenwerking met VvAA. 

 

Vanaf 1 januari start de Belastingdienst met handhaving op schijnzelfstandigheid. Wat betekent dit? Waar moet je rekening mee houden als praktijkhouder of zzp’er? Hoe bereid je je voor op 2026, als de wet VBAR (Verduidelijking Beoordeling Arbeidsrelaties en Rechtsvermoeden) wordt ingevoerd? Welke rol spelen modelovereenkomsten hierbij? 
Belangrijke vragen, die veel voor je kunnen betekenen. Daarom organiseren we samen met VvAA een webinar over dit onderwerp. 
 

Spreker

Erik van Dam is senior adviseur kennismanagement bij de VvAA en publiceert al jaren over dit thema. Hij spreekt regelmatig beleidsmakers in Den Haag en bij de Belastingdienst over dit onderwerp. Tijdens het webinar deelt hij de laatste inzichten en geeft tips. 

Programma

19.00 uur inloggen

20.30 uur einde

Praktische informatie

Locatie:

De online webinar vindt online plaats via MS Teams.

Het KNGF adviseert om Microsoft Teams te installeren op een laptop en/of PC met camera en een microfoon. Op andere devices zijn niet alle tools beschikbaar.
Je kunt via de Teams-app (dus niet via de browser) inloggen in de online scholing. Anders werken verschillende functionaliteiten niet zoals de camera en/of microfoon.