Inschrijven

Evenement info

Contactgegevens

Entreeprijs

Sessies

Omschrijving

Korte introductie
Eens komt het moment dat je besluit je praktijk te beëindigen. Je gaat met pensioen, een samenwerkingsverband aan, in loondienst of misschien verhuizen. Er komt dan nogal wat op je af. Zaken waar je in eerste instantie misschien niet bij stilstaat, maar die wel grote invloed hebben op een soepele overdracht. Een goede voorbereiding levert je veel op. Ben je fysiotherapeut en van plan tussen nu en 5 jaar te stoppen met jouw praktijk? Dan is deze bijeenkomst voor jou!
 
Inhoud
Tijdige voorbereiding is het halve werk.
Praktijkoverdracht betekent belangrijke beslissingen nemen, met vaak grote persoonlijke en financiële consequenties. Beslissingen die je liever niet onder tijdsdruk wilt nemen. Er komt al genoeg op je af als het zover is. Tijdig nadenken over je overdracht voorkomt veel onnodige stress. Alles wat je in de voorbereiding kunt doen, scheelt alweer. En sommige zaken hebben gewoon meer tijd nodig om op de gewenste wijze te regelen. Bijvoorbeeld het aanpassen van de rechtsvorm of een fiscale structuur. Voornemens binnen vijf jaar jouw praktijk over te dragen of in te brengen in een maatschap? Start dan nu met de eerste voorbereidingen. Want met een goede voorbereiding bespaar je tijd en geld en voorkom je onnodige spanning. Een deskundig advies betaalt zich daarbij vaak dubbel en dwars terug.
 
Presentatie Tijdig starten met stoppen: alles op een rij
Iedereen heeft zijn eigen reden om de praktijk over te dragen en iedere situatie is net weer anders. Toch zijn er veel gemene delers. Hierover hoor je in de presentatie dan ook alle ins en outs. Ook is er ruimte om je eigen situatie tegen het licht te houden.
 
Doelen
In de presentatie krijg je antwoord op de volgende vragen:
• wat komt er allemaal op je af?
• welke stappen kent een overdrachtsproces?
• aan wie draag je je praktijk over?
• welke waarderingsmethodieken zijn er?
• wat bepaalt de waarde van je praktijk?
• wat zijn de financiële, fiscale en juridische gevolgen?
• geen geschikte overnamekandidaat?
• wat kun je nu al regelen?
• overgedragen, wat nu?

Programma

Programma
19.00 uur - Ontvangst en inschrijving
19.30 uur - Start Presentatie
20.30 uur - Pauze
20.45 uur - Vervolg Presentatie
21.45 uur - Einde

Praktische informatie

Doelgroep
Praktijk houdende fysiotherapeuten die van plan zijn tussen nu en 5 jaar de praktijk te beëindigen.
 
Spreker (s)
Henri Brom is als senior adviseur Deal Advies werkzaam bij Flynth Accountants en Adviseurs als overnamespecialist. Al ruim 15 jaar is hij als overname-adviseur binnen de fysiotherapiebranche werkzaam. Hij heeft inmiddels honderden praktijken begeleid bij de verkoop of koop van hun praktijk(deel). Vanuit zijn bedrijfseconomische- en fiscale kennis enerzijds en ervaring binnen de fysiotherapiebranche anderzijds geeft hij een praktische invulling aan de aspecten die komen kijken in het overnameproces. 
 
Accreditatie
Deze presentatie is niet geaccrediteerd.
 
Aantal deelnemers
Het maximaal aantal deelnemers is 20.
 
Deze presentatie is alleen toegankelijk voor:
- KNGF lidmaatschapspakket Vrijgevestigd meedoen leden
- KNGF lidmaatschapspakket Vrijgevestigd compleet leden
- KNGF lidmaatschapspakket Praktijkmanager (niet BIG)
 
Verhinderd? Voorkom onnodige kosten
Op al onze bijeenkomsten zijn de KNGF betalingsvoorwaarden van toepassing. Kun je toch niet bij een bijeenkomst zijn, meld je op tijd af en voorkom onnodige kosten. Je betaalt slechts € 12,50 administratiekosten als je je tot 3 weken vóór de bijeenkomst afmeldt. 
Daarna betaal je het volledige bedrag. Tip: misschien wil een collega jouw plek innemen?
Kijk voor de complete KNGF betalingsvoorwaarden op de website www.mijnkngf.nl.